Zwangerschapstest prijs ?

Als je vaker wilt testen of je zwanger bent is de prijs van een zwangerschapstest belangrijk. Sinds de start van de lancering van de Testjezelf.nu® zwangerschapstest in 2007 hebben wij de prijs van onze zwangerschapstest bewust laag gehouden. Omdat wij weten dat er veel vrouwen zijn waarbij het zwanger worden niet direct lukt. Het is in dat geval natuurlijk al vervelend genoeg om vaker negatief te testen. Als de zwangerschapstest die je  koopt dan ook nog eens duur is, zoals helaas bij vrijwel alle andere bekende merken, dan is dat extra zuur. Zwangerschapstesten hoeven niet onnodig duur te zijn.

De Testjezelf.nu® zwangerschapstesten zijn er daarom al standaard in verpakkingen met 2 (midstream), 3 of zelfs 6 (cassette) testen. Gewoon online te bestellen of in de winkel bij je DIO of DA drogist. Ook verkrijgbaar via je apotheker (medische groothandels voor inkoop voor apothekers: Holland Pharma en Unipharma).

Ondanks dat we de prijs van deze zwangerschapstest laag hebben gehouden, is de kwaliteit gewaarborgd. Testjezelf.nu BV levert deze testen (via haar moederonderneming Dutch Diagnostics) al meer dan 10 jaar aan ziekenhuizen en laboratoria in meer dan 80 landen. De zwangerschapstest is zelfs in staat om 4 dagen voor jouw volgende ongesteldheid al een positief resultaat te tonen, "ondanks" onze eerlijke prijs.

Benieuwd naar deze goedkope maar zeer betrouwbare zwangerschapstesten?

http://www.testjezelf.nu/online-bestellen/zwangerschapstesten/cassette-testen.html

Prijs Zwangerschapstest een probleem? Niet bij ons...
Testjezelf.nu® Cassette Zwangerschapstest - 6 testen voor € 10,78